Baranya és Pécs Európa Gasztronómiai Régiója 2026

Vedd fel velünk a kapcsolatot //

Érdekel a kezdeményezés és szívesen támogatnád vagy bármilyen módon segítenéd munkánkat? Akkor ne habozz, írj nekünk egy üzenetet és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Helyi terméket készítesz, értéket alkotsz, rendezvényt szervezel, és úgy gondolod beleillesz egy kezdeményezésbe? Várjuk a jelentkezésedet mihamarabb!

iratkozz fel

Hírlevelünkre

Ha kíváncsi vagy az eseményekre és a legfrissebb hírekre pályázatunkkal kapcsolatban, add meg a neved és az email-címed és rendszeresen beszámolunk a történésekről.

Támogass

Folyamatosan keresünk támogatókat a pályázat benyújtásához szükséges részvételi díjak előteremtéséhez és a felkészítési munkafolyamat hátterének megteremtéséhez. Várjuk jelentkezésedet!

 

Adományozz

Egyedi és különleges terméked van? Hozzájárulnál Te is a pályázat sikeréhez? A termék felajánlásokat a támogató-szerzésnél használjuk és természetesen feltüntetünk weboldalunkon!

 

Csatlakozz

Ha kedvet kaptál a közös munkára és úgy gondolod, hogy tudásodat, tapasztalatodat hatékonyan tudnád  bevetni a közös cél érdekében, akkor jelezd csatlakozási szándékodat.

 

Támogatás

Együtt a közös sikerekért

Cím

Civil Közösségek Háza
7624 Pécs, Szent István tér 17.

Email

info@baranyagastro.hu